hussopp

Advertisement
Hjem og Hage

Hvordan identifisere hussopp

Hussopp, også kjent som brun råte, er en tre-ødelegge sopp som påvirker myke og harde tresorter. Stort sett finnes i fuktige og fuktige forhold, utarmer tørråte fuktighet fra tørr ved, noen ganger forårsaker omfattende strukturelle skader. Hvis ikke...Read more »

Admin 07-26 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Slik installerer Stone Siding

Stone Fasader kan legge til et snev av eleganse og sjarm på utsiden av et hjem. Heldigvis installere stein ytterkledning er ikke vanskelig å gjøre hvis du vet hvordan du gjør det. Du trenger Batteridrevet drill driver bits Nivå Målebånd Cultured stei...Read more »

Admin 04-20 0 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan transportere dyr

Hver person som eier husdyr har å vite hvordan du trygt transportere storfe fra ett punkt til et annet. Det er flere grunner til at husdyr kanskje trenger å bli overført; du kan være hauling dem til en konkurranse, overføre dem til en annen gård elle...Read more »

Admin 01-10 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan vite om Wood Har Rotted

Det finnes to typer råte som påvirker tre og tømmer; tørr og våt råte. Tørråte er faktisk et resultat av angrep av en levende sopp, mens våt råte er simpelthen den naturlige nedbrytning av trevirke i nærvær av høye nivåer av fuktighet. Av de to, er h...Read more »

Admin 03-23 0 Views 0 Comments

Biler

Hvordan fikse drivreim Noises

Remdrift lyder er lite knirker og squeals når du trykker på gasspedalen; vanligvis når motoren er kald. Lydene er et resultat av drivremmen skli på tilbehøret trinser på motoren. Som en drivreim aldre det strekker og til slutt blir det løs på skivene...Read more »

Admin 10-15 0 Views 0 Comments

Biler

2003 Jetta Turbo Vedlikehold

Volkswagen har produsert to virkelig verden skiftende biler: den originale bobla, og Golf kombikupé. Det er ingen tilfeldighet, siden den opprinnelige Beetle praktisk talt skapt massemarkedet, drivstoffeffektive, liten bil nisje, og Golf - markedsfør...Read more »

Admin 03-16 0 Views 0 Comments

Biler

Hvordan Winterize en motorsykkel

På den første fine vårdagen, vil du motorsykkelen å starte og drive akkurat som det gjorde før du setter den bort for vinteren. For at det skal skje, må du ta forebyggende tiltak når du forberede sykkelen for lagring. Du trenger drivstoffstabilisator...Read more »

Admin 09-17 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan å jekke opp en veranda

Behovet for å jekke opp din veranda kan oppstå hvis du har Oppussing planer. Din veranda kan trenge å bli flyttet Hvis du har planer om å utvide din familie rom og erstatte veranda kort på grunn av hussopp. Det er viktig å jekke opp din veranda på ri...Read more »

Admin 09-22 41 Views 0 Comments