møllkuler kamfer

Advertisement
Hjem og Hage

Hva er Kamfer tabletter?

Kamfer er et hvitt stoff som kommer fra kamfer tre hører hjemme i Taiwan, Japan, Indokina og Kina. Kamfer kan brukes til å frastøte ulike typer insekter og for å drepe lopper. Kamfer tabletter brukes av huseiere og andre som en lav-kost kilde til fei...Read more »

Admin 08-01 14 Views 0 Comments

Helse

Hva er Kamfer Spirit brukes til?

Kamfer ånd har en lang tradisjon for bruk, både lokalt og via damp eller direkte innånding. Selv om noen tradisjoner også sterkt mot bruk av kamfer internt, risikoen er alvorlig og langt oppveier eventuelle fordeler. Men ved å bruke kamfer ånd for ak...Read more »

Admin 01-16 0 Views 0 Comments

Dyr

Gjør Mothballs Kill Lopper?

Møllkuler er ganske effektiv på å drepe loppene. Pet eiere må bruke forsiktighet ved bruk av møllkuler fordi møllkuler er giftig for dyr. Det er viktig at du forstår både fordeler og farene ved bruk av møllkuler før du prøver å kontrollere loppe prob...Read more »

Admin 08-23 1 Views 0 Comments

Helse

Hvordan bli kvitt en varmeutslett

Det vitenskapelige navnet for varmeutslett er Miliaria rubra. Det er også kjent som stikkende varme. Heat utslett er en tilstand som er ganske vanlig, spesielt der det er varmt og fuktig. Det kan påvirke folk i alle aldre, men små barn og babyer er s...Read more »

Admin 03-05 1 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan holde vaskebjørn Fra Chickens

Vaskebjørn og andre rovdyr er aldri velkommen besøkende i en kylling coop. Vaskebjørn kan spise fuglemating, stjele egg og kan selv bytte på voksne fugler. Det er nødvendig at du gjør alt i din makt for å holde vaskebjørn bort fra kyllinger hvis du ø...Read more »

Admin 05-17 3 Views 0 Comments

Helse

Hva er Caladryl Lotion?

Caladryl lotion er en aktuell anti-klø medisiner. Det fungerer for å beskytte huden og er også et analgetikum (smertestillende). Caladryl funksjoner for å berolige smerter og smerter som er forårsaket av insektbitt, hudirritasjoner, mindre sår og uts...Read more »

Admin 05-26 1 Views 0 Comments

Helse

Hvordan berolige en Burn

De fleste av oss får et brannsår på et eller annet tidspunkt fordi vi bare ikke kan ignorere lokke av det vakre ildkule på himmelen - solen. Selvfølgelig gjør vi ikke med vilje gå ut å prøve å oppnå en av de smertefulle solbrenthet. De bare snike seg...Read more »

Admin 01-26 0 Views 0 Comments

Helse

Retninger for bruk av Kaz Fordamper

Vaporizers arbeide for å lindre nese symptomer på forkjølelse og influensa. De arbeider på den enkle forutsetningen for kokende vann som skal passere ut av en tut og frigjøring av damp i luften som omgir fordamperen. Kaz fordampere har en kopp for in...Read more »

Admin 04-27 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Urter å bli kvitt maur

Maur er en vanlig foreteelse, og er et syn de fleste har justert til å se. Spotting dem i hjemmet, men kan gjøre alle hus cringe. Og å ha maur i hagen kan føre til bitt og stikk. Det finnes en rekke urter som kan bidra til å holde maur unna. vanlige...Read more »

Admin 06-29 1 Views 0 Comments

Helse

Hva gjør du for nakkesmerter

Nakkesmerter er en tilstand som kan enten være ødeleggende eller kan håndteres uten å forårsake for mye ekstra smerte. Selv om noen typer nakkesmerter er kronisk og andre typer er midlertidig, er det et par ting som kan gjøres for å lindre pain-- uan...Read more »

Admin 07-10 0 Views 0 Comments