muggsopp fuktighet vokse

Advertisement
Hjem og Hage

Når er Black Mold Toxic?

Mange arter av muggsopp kan vokse i et hjem, de fleste som ikke er skadelig for mennesker og bare til stede kosmetiske og hygieniske hensyn. Noen utvalgte arter, men kan ha giftige helseeffekter på mennesker etter langvarig eksponering. Det er nesten...Read more »

Admin 01-22 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hva gjør Brød Mold spise?

Du har kanskje vokst mold på et stykke brød som en barndom vitenskap prosjektet. Som voksen, hvis du har forlatt brød rundt huset ditt lenge nok, du har sikkert sett den vokse der, også. Hvis du har lurt på hva som gjør brød så velsmakende til muggsp...Read more »

Admin 02-25 2 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan å mate en papegøye

Polly trenger mer enn bare sprakk å møte henne ernæringsmessige behov. Vær kreativ i menyen du tilbyr og følge disse grunnleggende regler. Du trenger Bird Mat / vannskåler Parrot Mat Parrot Treat Bruksanvisning Feed din papegøye et balansert kosthold...Read more »

Admin 10-07 2 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvor Black Chokeberries vokser?

Svartsurbær (Aronia melanocarpa) er en løvfellende busk som tilhører rosefamilien nå 3 til 6 fot høy og bred. Denne runden busken produserer prangende hvite blomster i mai. Black-lilla bær på størrelse med blåbær vises i tidlig på høsten. De grønne b...Read more »

Admin 04-06 0 Views 0 Comments