pk med hester

Advertisement
Dyr

Vallak Hester med hovne Pels

Når vallak penis trekkes opp nær kroppen hans, er det dekket av hudfolder som kalles en kappe. Kjertel-sekret fra kappen skape smegma når den blandes sammen med smuss fra omgivelsene. Hvis du oppdager at din hest skjede er hoven, kan det må renses -...Read more »

Admin 05-02 3 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan bli en hest trener

Å være en hest trener er givende, men det er også farlig og tidkrevende. Du vil sannsynligvis starte som assistent for en etablert trener. Du vil begynne med å ta vare på hestene, stell, trening og saddling; riding vil komme senere, når du har bevist...Read more »

Admin 01-07 0 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan Trim en hest hooves

Når det kommer til hestens hov omsorg, har du sannsynligvis en vanlig hovslager kommer ut hver seks til åtte uker. Han vil trimme eller sette sko på hestens hover og deretter forlate for en annen seks til åtte uker. Men hva gjør du når din hovslager...Read more »

Admin 05-08 0 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan å behandle trost i en hest

Det er en sjelden hest eieren vil ikke ha for å håndtere trost på enkelte punkt. Milde tilfeller av trost vanligvis svare til over-the-counter eller hjemmelagde løsninger, sammen med hest å holde endringer i ledelsen og hovslager omsorg. Alvorlige ti...Read more »

Admin 02-24 0 Views 0 Comments

Helse

Hva er Liniment brukes til?

Liniment er en type medisinert væske, eller delvis væske, topisk behandling som brukes til å lindre smerte eller stivhet av musklene. Det er ment å bli gnidd over huden. Salve brukes til å behandle en rekke plager, og er ofte brukt på hester. Smertel...Read more »

Admin 03-08 0 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan måle hestens Høyde

Arbeide med hest er en glede og en utfordring. Det er mange ting å lære; noen ganger nesten fortvilelse av alle vite alt. En ting er den vanlige bruken av begrepene egentlig ikke brukt noe annet. For eksempel, er en hest høyde tiltak i "hands."...Read more »

Admin 10-30 0 Views 0 Comments

Biler

Hva gjør Car Wax beskytte?

Når du bruker bilvoks, vet du stoffet er ment å beskytte bilen din. Men kan du ikke vet hva det beskytter og hvordan det fungerer. Hvis du velger å bruke bilvoks, vil du finne at finishen på bilen din beholder en mer perfekt utseende for en lengre pe...Read more »

Admin 11-24 0 Views 0 Comments

Dyr

Slik forskning hestens Bloodline

Trenere og andre heste eksperter vet at avl kan gjøre en stor forskjell når det gjelder å vinne konkurranser. Hester fra visse linjer er ofte lettere å trene. For eksempel kutte hester, en gang brukt til å gjete ranch storfe, har en naturlig ku insti...Read more »

Admin 06-04 0 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan lage Horse Hair Pottery

Hvordan lage Horse Hair Pottery. Hest hår keramikk har blitt en moteriktig trend i verden av keramikk. Teknikken er en enkel prosess for den erfarne potter som liker å eksperimentere. Teknikken består av ved hjelp av lav-brent leire, som er polert og...Read more »

Admin 06-07 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Typer av huset fluer

En rekke fluer er ofte funnet rundt ditt hjem og hage. De fleste huset fluer biter ikke, men kan utgjøre en rekke helserisikoer på grunn av forurensning med sykdomsfremkallende bakterier. Hus fluer vanligvis avle raskt i løpet av de varme sommermåned...Read more »

Admin 10-29 0 Views 0 Comments

Dyr

Hva er venetiansk terpentin?

Terpentin er en væske destillert fra harpiksen av trær, typisk de av furu variasjon. Det er oftest brukt som løsemiddel i maling tynnere og rengjøringsprodukter, men også som en lakk og som en del av andre organiske forbindelser. Venetiansk terpentin...Read more »

Admin 11-11 0 Views 0 Comments