sopp i øret hos hest

Advertisement
Dyr

Hva er årsakene til diaré hos hester?

Med en tykktarmen på mellom 70 til 80 fot er det litt rart at dagens hestens fordøyelsessystem er lett forstyrret: Korn, medisiner, nominell beite beite, sykdom og konkurrerer alle kan påvirke følsomme balansen i hestens fordøyelseskanalen og føre ti...Read more »

Admin 09-19 17 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan behandle magesår hos hester

En magesår i en hest er en smertefull sloughing av slimhinnen i magesekken som kan føre til atferdsmessige og helsemessige problemer i det berørte dyret. Magesår, også referert til som hest magesår syndrom, har mange årsaker som overfôring, underfôri...Read more »

Admin 09-29 0 Views 0 Comments

Dyr

Depresjon hos en hest

Veterinærer bruker ofte "depresjon" som en indikator på at en hest ikke er helt bra. En eier er kjent med en hest vanlig holdning og svar kan enkelt oppdage når han dukker opp "av". Det kan manifestere seg som en motvilje mot eller vil...Read more »

Admin 09-16 19 Views 0 Comments

Dyr

Notering av Horse Hudsykdommer

Selv de best bevarte hester ganger kom ned med en hud uorden. Hester som ikke er godt bevart, eller på annen måte svekkede, er enda mer sårbare. Noen hudsykdommer kan være livstruende, slik som melanomer så vanlig i grå hester. Heldigvis, de fleste a...Read more »

Admin 12-01 0 Views 0 Comments

Dyr

Polyglykan Vs. Adequan

Hvis hesten din lider smerter og plager for leddgikt, ønsker du å gjøre ham komfortabel. Hvis du konkurrere hesten din, er mange over-the-counter leddgikt kosttilskudd eller reseptbelagte medisiner ikke tillatt å bruke. Adequan eller polyglykan, begg...Read more »

Admin 10-08 7 Views 0 Comments

Dyr

Bivirkninger av pergolid i Horses

Pergolid er et medikament som brukes til å behandle Cushings sykdom hos hester. Dette er en sykdom der hestens legeme slutter å produsere tilstrekkelige mengder av dopamin. Symptomer på Cushings sykdom inkluderer fedme, laminitis og en fett hals. De...Read more »

Admin 12-05 0 Views 0 Comments

Dyr

Slik Cure Forfangenhet

Laminitis er en hov sykdom i hvilken lamellene, eller bindevev som festes til hoven og kisten benet inne i hoven, blir betent. Tilstanden fører til ekstrem smerte hos hester som betente vev legge trykk på nerver, blodkar og sener som strekker seg inn...Read more »

Admin 01-11 1 Views 0 Comments

Dyr

Hvordan å behandle en blodfattig Horse

Anemi er en tilstand som påvirker mengden av hemoglobin hesten din har i blodet. Hemoglobin er et protein som tjener til oppgave å transportere oksygen gjennom blodet. Anemi kan ha flere forskjellige årsaker. Det er lett å behandle når det er diagnos...Read more »

Admin 01-23 0 Views 0 Comments

Dyr

Ansiktsødem i Horses

Ødem er retensjon av væske i en bestemt region av kroppen. Hester kan lide av ødem i hele sitt liv. Ansiktsødem er vanlig hos hester, og er en sekundær medisinsk tilstand som er et resultat av en annen medisinsk tilstand som hesten lider av. Forstå t...Read more »

Admin 02-14 0 Views 0 Comments

Dyr

Hva er cellulitt i Horses?

Cellulitt hos hester resulterer fra subkutane vev infeksjon. Det hele starter når et sår lar bakterier inn i huden. Mikroorganismene trenger eventuelt gjennom inn i dypere kjøtt. Såret kan være så liten at du eller din veterinær aldri finne den. Mens...Read more »

Admin 09-24 0 Views 0 Comments

Dyr

Fatal Horse Sykdommer

Hesteeiere i dag har tilgang til avansert veterinær omsorg, men noen hest sykdommer er fortsatt dødelig. Noen av disse inkluderer equine encephalomyelitis, infeksiøse hesteanemi og stivkrampe. Vanlige vaksiner forebygge mange av disse sykdommene. Søk...Read more »

Admin 06-06 1 Views 0 Comments