styrofoam stifter

Advertisement
Hjem og Hage

Hvordan varme opp Styrofoam

Skumplast er en lett og elastisk skum laget av polystyren, ifølge Princeton University. Det er ofte brukt til å lage mat containere gitt ut av restauranter når du kjøper mat å gå eller bestemme seg for å ta resten av måltidet med deg hjem. Den eneste...Read more »

Admin 01-19 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan fikse våte Styrofoam

Mettet Styrofoam er et problem mest sett i badestamp og spa dekker. Gjennomsnittlig levetid for denne type dekning er mellom ett og tre år, før skummet blir vannmettet. Når Styrofoam blir vannmettet, det ikke lenger kan isolere skikkelig. Du vil vite...Read more »

Admin 01-30 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan bruke en stift pistol

Alle er kjent med den vanlige typen stiftemaskin, den som stifter papirer sammen, ikke sant? Vel stiftepistol er en lignende gjenstand. Det er bare en svært tung plikt stift som er brukt på oppussing og mindre byggeprosjekter (som en fugl huset). Den...Read more »

Admin 03-21 0 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan Cut Styrofoam

Hvis du kutter Styrofoam feil måte, kan plastskum smuldre eller bryte på feil steder. Prøv disse klippemetoder neste gang du jobber med et stykke isopor. Du trenger benke~~POS=TRUNC plater~~POS=HEADCOMP Små eller store Hot-leder isopor Cutters isopor...Read more »

Admin 12-09 1 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan lage Styrofoam Snowflakes

Mange mennesker skaper papir snøflak, men svært få har tatt dette håndverket til neste trinn - styrofoam snøflak! Du kan bruke snøflak å dekorere veggen for en vinter fest. Lærere kan henge dem på sine oppslagstavler i vintermånedene. Det er mange br...Read more »

Admin 01-29 0 Views 0 Comments

håndverk

Elementer i Styrofoam

Styrofoam er et varemerke produkt av Dow Chemical Company. Betegnelsen brukes ofte feilaktig å merke en rekke plastskumprodukter slik som skum kopper og innpakningsmaterialer. Selve Styrofoam består utelukkende av ekstrudert polystyrenskum og brukes...Read more »

Admin 01-31 0 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan lage en Big Styrofoam Egg

Styrofoam egg har mange kunstprosjektsøknader, som påskeegg eller som kroppen til et dyr. Lag dine egne store isopor egg som skal brukes i dine kunstprosjekter - dette vil spare deg for penger og tillater deg å velge den eksakte størrelsen på det end...Read more »

Admin 06-23 0 Views 0 Comments

håndverk

Å gjøre en Toy Styrofoam Boat

Hvorfor Boats Float Båter flyte på grunn av prinsippet om fortrengning. Gravity er stadig å trekke ned på alt, til og med gjenstander plassert i vannet. Samtidig gravitasjon trekker ned på båten i vannet, båten er også skyve vann til side. Dersom tyn...Read more »

Admin 09-19 0 Views 0 Comments

Helse

Hvordan Varm Styrofoam

Styrofoam, en merkevare av polystyren, er en plast som ofte brukes i næringsmiddelindustrien for å isolere varme matvarer og for oppbevaring av mat. Take matbeholdere, egg kartonger, og disponibel servise er typiske polystyrenprodukter. Skumplast kan...Read more »

Admin 11-12 0 Views 0 Comments