tree removal 11764

Advertisement
Hjem og Hage

Piranha Bakgrunn Removal

Fjerne tapet brukes til å bety timer tilbrakt soaking papir med en svamp, deretter skraping for å fjerne biter av papir og lim. Verktøy som Piranha tapet scoring verktøyet gjøre tiden fjerne tapet gå mye raskere, slik at du kan repaper eller male veg...Read more »

Admin 09-13 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan Beskjær Mayday Trees

Mayday trær (Hegg commutata) produsere tidlig på våren blomster som tiltrekker sommerfugler og bier. De koniske hvite blomst klynger vike for mørke lilla bær, uspiselige for mennesker, men elsket av fugler. I høst, mayday bladene blir nyanser av oran...Read more »

Admin 01-02 0 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hvordan Pollard a Tree

Når du Pollard et tre, beskjære du det til sin hovedstammen og kanskje noen forkortede greiner. Det er en teknikk som ofte brukes overalt hvor trær mangler plass til å vokse i full størrelse. Det oppfordrer sprek, grønne vekst nær stammen på treet. D...Read more »

Admin 01-09 0 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan lage en klokke av tre

Tre klokker kan legge en naturlig tre etterbehandling skjønnhet til ditt hjem eller hytte, spesielt hvis du har trepanel gulv og vegger. Tilpasse din egen tre klokke legger et skall av håndverk som ikke er sett i butikken kjøpte klokker. Du trenger 1...Read more »

Admin 01-13 3 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Hva er en Paulownia Tree?

Ennå ikke godt kjent i USA, har Paulownia tre en interessant historie og et betydelig potensial som en bærekraftig kilde til økonomisk-verdifulle hard med mange bruksområder. Det har også ulike miljømessige fordeler som gjør det en art vel verdt å un...Read more »

Admin 01-18 10 Views 0 Comments

Hjem og Hage

Slik fjerner en falt Tree

Et veltet tre er ikke bare en ubehagelig stygt, men en fare som kan føre til brann, trusselen om ytterligere fall til og med huset skadedyr. Det er viktig at du fjerner et veltet tre fra en eiendom så raskt som mulig, slik at det fører ingen ytterlig...Read more »

Admin 01-22 2 Views 0 Comments

håndverk

Hvordan lage en fjær tree

En flott juledekorasjon eller helårs plass skjermen er en fjær tre. Barn elsker å lage disse, men tilsyn av voksne er nødvendig hvis du bruker en limpistol. Tykk klebrig lim fungerer like bra og er tryggere, men tar litt lengre tid å tørke. Barn kan...Read more »

Admin 02-03 3 Views 0 Comments