Tips for å vokse kjønnshår

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Skam hårvekst reguleres ved nærvær av androgener som testosteron i kroppen. Hvis det er problemer med vekst kan det garanterer et besøk til endokrinolog for å sørge for at du ikke lider av noen hormon ubalanser. Forstå at det er normalt for alle hår tetthet til nedgang som vi blir eldre. Som hårvekst over hele kroppen, det er ting som kan gjøres for å stimulere kjønnshår vekst.

Forstå Vekst Cycle

Hvert hår system i kroppen fungerer på en vekst / stasis / hvile-syklus. Kjønnshår er ikke noe unntak. Vekstfasen kalles anagen. Denne syklusen kan vare fra 2 til 10 år. På et gitt punkt 80 til 90 prosent av hår i den anagene fase. Keratin og protein blir gjort kontinuerlig. Håret vokser stadig. Lengden av hår har mye å gjøre med næring hårsekken mottar og lengden av individets anagen fase.

Den neste fasen kalles Catagen. I denne fasen er håret ikke lenger vokser, skjønt kjemiske prosesser som foregår i hårsekken. Dette varer fra 3 uker til 3 måneder.

Endelig er det telogen fase. I denne perioden håret er bare der som en plassholder for nye hår som er på vei inn anagenfasen. Som det nye håret spirer, er det gamle håret skjøvet ut. Syklusen er den samme for skam hår, bortsett fra at hver fase har en kortere tidsperiode.

hormonbalansen

Når vi blir eldre - og i noen tilfeller, uavhengig av alder - våre hormoner kan bli ubalansert. Som et resultat kan vi begynne å oppleve hårtap, eller overdreven hårvekst, følelsesmessige forstyrrelser og andre problemer. Det er viktig å være oppmerksom på eventuelle skam hår tap eller mangel på vekst er ledsaget av andre medisinske endringer. En endokrinolog vil kunne bidra til å identifisere hvilke endringer er hormonbasert og som kan styres gjennom kosten eller vitamin tilskudd.

Nutritional Balance

Sjekk din diett. Vi er hva vi spiser. Våre hår og hud er en manifestasjon av vår ernæring og omsorg vi tar på kroppen vår. Spise en balansert kosthold er den beste måten for kroppen å få de næringsstoffene vi trenger for optimal helse. For mye sukker eller stivelse kan opprette en syre tilstand i kroppen som hindrer riktig næringsbalanse. Magre proteiner og cruciferous grønnsaker som brokkoli og kål, som inneholder svovel, er av stor nytte for hårvekst over hele kroppen. Våre hektisk livsstil noen ganger gjøre å få riktig ernæring vanskelig. Det er der kosttilskudd med vitaminer og mineraler kommer inn. Ølgjær er et utmerket supplement for hårvekst. Med sitt omfattende tilbud av B-vitaminer, mineraler som selen og aminosyrer, fordeler det mange av vevs strukturer i kroppen.

andre tiltak

Dehydroepiandrosteron (DHEA) er et steroid som produseres naturlig av binyrene. Det bidrar til å skape både østrogen hos kvinner og testosteron hos menn. Med vår dårlige dietter, hektisk livsstil og mangel på tilstrekkelig hvile, kan våre binyrene bli overtaxed. Som et resultat av butikkene av DHEA i kroppen kan bli degradert. En 2009 studie av unge kvinner med binyreinsuffisiens publisert i Journal of Clinical Endocrinology og Metabolisme har vist at DHEA var nyttig i gjenvekst av kjønnshår. Brukes mye i vektløfting lokalsamfunn for å maksimere muskel gevinster, kan DHEA har en østrogen effekt. Hvis du har en familiehistorie med hormonrelatert kreft, er det lurt å ta kontakt med en endokrinolog for å vurdere om noen nytte utledet vil være verdt helserisiko. En vanlig anbefalt dosering for DHEA er 25 mg per dag.

Massasje - Økt blodtilførselen til hodebunnen øker næring til hårsekkene og kan stimulere vekst. Det står til grunn at kanskje det samme gjelder for de nedre regioner. Dessuten er side bonuser er ikke helt ubehagelig.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.