Trakk Hamstring Symptomer

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Hamstring trekker er en av de vanligste typene av muskel stammer, særlig blant dem som foretrukne form for trening er i gang. Enten det er treffer fortau for en maraton trening eller ta en lett joggetur på tredemølle bare for å holde seg i form, kan hamstring trekker føre til mindre stammer eller mer alvorlige drag av musklene langs baksiden av lårene.

muskel

De tre muskler som går langs baksiden av benene fra under kneet til like over hoften utgjør hamstrings. Å bøye kneet og som strekker seg låret - bevegelser som er involvert i driften - er avhengig av hamstrings.

Minor Strain

Mindre hamstringstrekk kan være forårsaket av overarbeide og overstrekking gruppen av muskler på baksiden av låret. Ifølge Mayo Clinic Familie Helse Book, kan smerte eller svakhet langs hamstrings indikerer en trakk muskel. En skarp, lokalisert smerte er ofte etterfulgt av ømhet og / eller hevelse når en hamstring belastning oppstår. Hevelse vanligvis utvikler seg snart etter skaden er påført. Den neste dagen, stivhet eller ømhet i hamstrings kan vedvare. Hamstring spasmer og manglende evne til å bruke hamstring å enten bøye kneet eller forlenge låret er andre symptomer på en trakk muskel. Hamstringstrekk kan også hindre deg fra å sette vekt på benet.

alvorlig Strain

En mer alvorlig skade, ofte etter plutselig stress eller et direkte slag mot hamstring, resultater når fibre i muskelen faktisk rive. En rift i hamstring får muskelen til å trekke seg sammen og blø internt. Hamstrings kan også briste enten helt eller delvis. Skaden nivåer av hamstring trekker klassifiseres fra klasse 1 til klasse 3. Ifølge Johns Hopkins Family Health Book, klasse 1 refererer til en mild strekk, klasse 2 refererer til en delvis rive, og klasse 3 angir en komplett tåre. I mer alvorlige skader, de diagnostisert som grad 2 eller 3, en pop kan bli hørt som muskel brudd, eller en snapping sensasjon kan føles. Blåmerker på baksiden av låret kan følge hvis blodkar er brutt. I motsetning til hevelse, kan blåmerker ikke skje før dager eller uker etter den opprinnelige smerte. Den blåmerker kan også utvikle seg i andre enn hamstrings områder som blodet fra skadet vev sprer seg ut fra muskel før de nådde like under huden, noen ganger resulterer i en ganske stor svart og blå området.

Advarsel

Hamstring trekker kan forveksles med isjias, eller smerter som stråler fra isjiasnerven, som går fra baksiden av hvert ben opp til baken og opp ryggmargen. For å skille mellom disse to typer skader, kan to enkle øvelser utføres. Mens på ryggen, heve det ene beinet med kneet rett. Hvis smerte resultater, er en hamstringskade sannsynlig. Hvis ikke, rekruttere en venn til å bøye foten mot kneet. Smerter fra denne øvelsen betyr vanligvis isjias. En hamstring Kraften er ofte følt mer i midten av baksiden av benet, mens ischias er ofte følt på den ytre delen av låret.

Gå til en lege

Et besøk til legen er i orden hvis betydelige smerter eller hevelse føles i beinet, eller hvis du ikke kan bruke musklene som normalt til tross for smertene.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.