Ytelses Tips for en Honda Magna

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Noen Magna eiere ønsker mer ytelse fra sine motorsykler enn enkle forebyggende vedlikehold og omsorg kan gi dem. Det er mange oppgraderinger for å hjelpe deg å få ekstra ytelse fra Honda Magna. Men du trenger å vite hvordan man skal ta vare på sykkelen riktig og velge riktig ytelse oppgraderinger for å gjøre mest mulig ut av Magna.

Olje og filter

Den type olje og oljefilter du velger å bruke kan påvirke den generelle ytelsen til motorsykkelen. Hvor ofte du skifte olje kan forbedre ytelsen til Magna også. Standarden Honda-laget oljefilter har ingen omløpsventil, en ventil som er anti-drainback, og et filter med 2,575-tommer lange 12-filt folder enn en plastramme. Men finnes andre alternativer. For eksempel, kan velge et alternativ med en omløpsventil og en lengre filter over en stålramme bidra til å øke ytelsen. Uansett hvilken olje og filter du bruker, bør du også sørge for å ha din olje endret rundt hver 3000 eller 4000 miles.

Batteri Stell og vedlikehold

Batteri tilsyn og vedlikehold er også viktig å holde Honda Magna fungerer som det skal. Batteriet for noen Honda Magnas krever at du sjekker vannstanden. Men andre Magna batterier forseglet og sjekke vannstanden er ikke nødvendig. For å avgjøre om du bør sjekke batteriet, gjennom manualen som fulgte med den. For best ytelse og for å sikre at batteriet går ikke døde, bør du skifte ut batteriet hver tredje til fjerde år, om ikke det virker som det er behov for det. Når sykkelen ikke er i bruk, slik som i vinter under dårlig vær, bør du starte opp Magna og la den kjøre til motoren fan kommer på å sikre at batteriet fortsatt drift.

lyddemper Mods

Endring av lyddemperen er en opsjon til å øke ytelsen til Honda Magna. Endring av lyddemperen ikke bare kan lage din motorsykkel høres mye forskjellig, men det kan også øke hestekrefter av motoren når det gjøres riktig. Endring av lyddemperen er en relativt enkel oppgave, og det innebærer ikke å kjøpe en ny skjerf eller eksos tips for din sykkel. Å mod lyddemperen og øke hestekrefter, ta av lyddemperen frontplater i ryggen ved å fjerne nagler, avskåret skjermene, og sette frontplaten tilbake på med nye nagler. I tillegg til å øke hestekrefter av motoren, utfører denne endringen vil også holde deg fra å måtte rejet forgasseren.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.